16.12.2018 | 10:24 | 2°C |ZZW (3 BF) | 1008 hPa | wisselend bewolkt

Na een jarenlang zwervend bestaan kan GCC Olympia op 7 juli a.s. dan eindelijk vieren dat het nieuwe clubhuis officieel in gebruik genomen is. De oplettende bezoeker van het Groenhovenpark zal weten dat het clubhuis al enige tijd in het hoekje van ons veld staat. Dat klopt, maar op 7 juli gaan we ons nieuw onderkomen dan echt in gebruik nemen.

En dan doen we uiteraard, geheel volgens Olympiaans gebruik, op feestelijke wijze. En je kunt er natuurlijk ook bij zijn. Vanaf 13:00 uur heten wij u graag welkom om een kijkje te komen nemen. Rond 13:30 volgt een verrassend spektakel. Mis dat zeker niet. En rond 14:00 volgt dan een generatie clash als een team Under 20 het gaat opnemen tegen een team Above 40.... Wie gaat met de eer strijken. Een ding is zeker de spelers van de Above 40 zullen er voor zorgen dat ze om 16:00 uur klaar zijn om deel te nemen aan de afsluitende feestelijke borrel.

GCC Olympia flyer opening