Opgericht 1 juni 1886

Become part of our history and future

23.02.2018 | 17:42 | 2°C |ONO (4 BF) | 1021 hPa | zonnig

Training

Woensdag is onze belangrijkste trainingsdag. De jeugd traint van in drie groepen: U9/10 van 15:30-16:30, de U12 van 16:30 tot 17:30 uur en de U14 van 17:30-18:30. Vanaf 19:00 uur tot zonsondergang trainen de senioren.

De jeugd traint ook op vrijdagmiddag, de senioren ook op vrijdagavond.
De trainingen vinden plaats onder deskundige leiding van een coach en ervaren cricketers.

Voor de jeugdgroepen zijn tenminste twee trainers beschikbaar. Daarnaast is er een volwassene aanwezig voor toezicht buiten het trainingsveld.

GCC Olympia beschikt over goede trainingsfaciliteiten. Zo trainen we op de pitch van het wedstrijdveld, waardoor wedstrijdsituaties goed gesimuleerd kunnen worden. Daarnaast hebben we een cricketkooi, waarbij de focus ligt op batten en bowlen. Tenslotte hebben we de beschikking over een bowlingmachine die zeer gerichte batting-training mogelijk maakt.

Conditie- en fitnesstraining en fielding practice maken daarbij een vast onderdeel uit van de trainingen. En vooral bij de jeugd wordt veel belang gehecht aan speelse trainingsvormen die het enthousiasme voor cricket alleen maar groter zullen maken.

Aanvullende trainingen zijn gedurende het seizoen in overleg mogelijk. Zo wordt er door senioren ook regelmatig op vrijdagavond (extra) getraind.

Onze sponsors

                   comdes                       
                    
            AHUVAlogo1

 
                    huisman  1