Het nieuwe seizoen goed van start

Een witte bal, en een nieuw tenue. Screens in het groen, en kuilen uit het veld gehaald. We waren dus helemaal klaar voor de eerste wedstrijd van het seizoen van onze U17 (combinatie met Sparta) tegen Hermes uit Schiedam. Olympia begon met batten en kwam wat aarzelend op gang, 18/2 na 5 overs.

Maar daarna bouwden eerst Jesse en Prithvi (partnership van 39) en daarna Prithvi met Rens (partnership van 68) het totaal uit tot 152. Met nog een goede bijdrage van Liam (14 runs) kwam het eindtotaal op 161 na de 30 overs.

De opening van Hermes was degelijk en ze zaten na 15 overs op een score van 65 voor 1 (wicket van Hugo). Maar toen kwam Tony, met een 3-wicket maidenover !, en het verzet van Hermes was zo goed als gebroken. Toch gaven de laatste batsmen van Hermes zich toch niet zo heel makkelijk gewonnen maar een run out en wickets van Youri en nog een keer Hugo maakten aan de wedstrijd een einde. Hermes all out voor een totaal van 124, na 28 overs.

Een mooi nieuw begin van het seizoen!!!