Opening clubhuis op 7 juli

GCC Olympia flyer opening

Na een jarenlang zwervend bestaan kan GCC Olympia op 7 juli a.s. dan eindelijk vieren dat het nieuwe clubhuis officieel in gebruik genomen is. De oplettende bezoeker van het Groenhovenpark zal weten dat het clubhuis al enige tijd in het hoekje van ons veld staat. Dat klopt, maar op 7 juli gaan we ons nieuw onderkomen dan echt in gebruik nemen.

En dan doen we uiteraard, geheel volgens Olympiaans gebruik, op feestelijke wijze. En je kunt er natuurlijk ook bij zijn. Vanaf 13:00 uur heten wij u graag welkom om een kijkje te komen nemen. Rond 13:30 volgt een verrassend spektakel. Mis dat zeker niet. En rond 14:00 volgt dan een generatie clash als een team Under 20 het gaat opnemen tegen een team Above 40…. Wie gaat met de eer strijken. Een ding is zeker de spelers van de Above 40 zullen er voor zorgen dat ze om 16:00 uur klaar zijn om deel te nemen aan de afsluitende feestelijke borrel.

Kom je ook? Laar het even weten via feestcommissie@gccolympia.nl

GCC Olympia flyer opening

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter