Eenvoudige zege Olympia Zami

Olympia Zami lijkt de winning mood te pakken te hebben. Na de mooie overwinning van vorige week, werd nu Ajax Zami 1 redeijk makkelijk verslagen.

 

Olympia begon prima aan de wedstrijd; 1 wicket voor Sander Geenevasen op zijn 2e bal en 2 voor Fredrik Cazius in zijn eerste 2 overs. Daarna bleven de wickets met regelmaat vallen aan de zijde van Ajax. Varun Bali bowlde er zuinig (3 runs in 3 overs) en daar profiteerden Jurgen Tan (2 wickets) en Eric Kokke (3 wickets) van. Gastspeler Fred nam zijn eerste wicket in 25 jaar (vroeger voor HBS gespeeld) en Martin Horrocks pakte in de 19e over het 10 wicket. Ajax kreeg in hun innings slechts 89 runs op het bord.

De lunch werd uitgesteld tot na de battinginnings van Olympia. Dat betekende dat er toch enige haast aan pas moest komen om het risico van de hongerklop te voorkomen. Anton Felix opende de batting samen met gastspeler Frank Geenevaasen. Waar Anton het behoorlijk lang uithield (34 runs) ging Frank helaas op zijn eerste bal clean bowled. Daarna bouwden Martin samen met Anton een partnership op en kon de overwinning niet uitblijven. Gast Richard hield de bal met kunstvliegwerk uit zijn wicket en stelde daarmee Kevin Segaar in staat de wedstrijd af te maken. Met enkele rake klappen (5 x 4 en 2x 6) zorgde hij in de 20ste over voor de 91ste run op het bord. Daarmee was de 2e overwinning  een feit.

We konden nog even nagenieten van de winst met de uitgestelde lunch, de nodige pitchers bier en een BBQ! Altijd leuk bij Ajax!

Gastspelers Frank, Richard en Fred bedankt voor  het meespelen en tot de volgende keer!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter