18.10.2017 | 11:05 | 13°C |O (2 BF) | 1013 hPa | bewolkt

Onze NLdoet-dag op zaterdag 11 maart in het kader van de verbouwing van ons clubhuis heeft een fantastisch resultaat opgeleverd. Rond de 30 mensen (leden, familie en andere betrokkenen) zijn druk bezig geweest met behangen, verven van clubhuis en screen en snoeiwerkzaamheden. Het weer hielp een stevig handje mee: droog en een prima temperatuur. De bouwcommissie dankt alle vrijwilligers enorm voor de inzet, gezelligheid en de mooie stappen die we hebben kunnen zetten! De komende weken bouwen we flink door en over ca. twee weken hopen we dan toch echt de beschikking te hebben over de elektra- en wateraaNLdoet clubhuis schilderen1 2nsluiting. In de regel zijn we in ieder geval op dinsdagavond en zondag actief. Wil je ons weer verder helpen, kom gerust langs of neem contact op met de bouwcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om het verder af te stemmen.

NLdoet groepsfoto

comdes